Hírek, újdonságok
Pályázati kiírás a Club 218 wellness apartman ház, társasház közös képviselői, és üzemeltetői feladataira!
Bővebben >>
Meghívó a MÉLTÓSÁG MEZEJE c. rendezvényre
Bővebben >>
Középfokú gépész v. építőipari végzettséggel, jogsival ügyintézőt keresünk
Bővebben >>
Árnyákolástechnikai és nyílászáró szerelőket felveszünk
Bővebben >>
Megkezdtük a faredőny lamella gyártását
Bővebben >>
További hírek, újdonságok >>
Hírlevél
Amennyiben szeretne feliratkozni hír-levelünkre, kérjük adja meg nevét és e-mail címét.

Név:
E-mail:
Kezdőlap Keresés Kapcsolat Oldaltérkép
Keresés az EuroLand oldalain:
Magyar English Deutsch Polski
Árnyékolástechnikai termékek
Szalagfüggöny, szalagfüggöny árak.

Nagyításhoz kérjük kattintson a képre!


Szalagfüggöny az árnyékolás, a redőny és roló beltéri alternatívája. A szalagfüggöny a belső árnyékolók  méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns szalagfüggönyeink egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló. Gyakran redőny szerelés helyett szalagfüggöny szerelést kérnek tisztelt megrendelőink. Szalagfüggöny a divat Budapesten vagy Pécsen. Győr, Szeged  és Debrecen között, bárhova is megyünk szerelni, vagy javítani. Az olcsó szalagfüggöny textil anyagaink miatt már szalagfüggöny tisztítás helyett is az új textilt ajánljuk. Érdekes tendencia a szalagfüggöny-reklám, reklámfotó megjelenítése. Szalagfüggöny nélkül ma már egy modern iroda vagy ügyfélszolgálat elképzelhetetlen.
A szalagfüggöny lamellái 63 mm, 89 mm és 127 mm szélesek. A szalagfüggöny távtartók 112, 114 és 116mm-ek, 127-es lamella méretnél, ezért bármely szélességi méret jól takarható, illetve hosszú szalagfüggöny-karnisok illesztését is pontosan meg tudjuk oldani. A karnisok lehetnek íveltek, vagy ferdék.
Jelenlegi szalagfüggöny textilkínálatunk meghaladja a százat. A textilek között van fényáteresztő, fényzáró, alu-pigmentes hő-visszaverő felületű, vannak üvegszálas éghetetlen textilek és akadnak egészségügyi intézményekben jól használható könnyen tisztítható szalagfüggöny anyagok. A fa szalagfüggöny és bambusz szalagfüggöny az idei magyar árnyékolási trend slágere. Specialitásunk az Euroland típusú szalagfüggöny , mely csomagban is küldhető és helyszínen egyszerűen méretre szabható.
A szalagfüggöny vezérelhető zsinórzattal, motorizálva kapcsolóval, alkonykapcsolóval, távirányítóval, vagy komputerrel. A szalagfüggöny a lamellás árnyékolók gyöngye, ne hagyja ki, rendelje meg most, tájékozódjon aktuális akcióinkról! Viszonteladóink részére extra alacsony árakat biztosítunk. Alkatrész kínálatunkban mindent megtalál a 63-s, 89-és 127-es rendszerhez akár színes alsó lánccal, gyöngylánccal és zsinórral. Viszonteladóknak házhoz szállítunk mindent! Szalagfüggöny alkatrészeket legolcsóbban kínáljuk Magyarországon és Kelet-Európában. Kérjen árajánlatot. Ha bővebbet szeretne megtudni termékeinkről, keresse a www.szalagfuggony.net oldalunkat. Együttműködő partnerünk: szalagfuggonyreklam.hu
Szalagfüggöny áraink a teljesség igénye nélkül: Shantung/Marte 1500 Ft/m2 , Ice: 1.900 Ft/m2, Wave: 2.100 ft/m2 , Dallas Ft/m2

Keresőszavak: szalagfüggöny, szalagfüggöny árak, szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny Pécs, Szalagfüggöny Miskolc, redőny, alu-redőny,reluxa.

 
Árajánlat kérése...
Textilek:
A textilek megtekintéséhez kérjük kattintson a képre!

A textilek megtekintéséhez kérjük kattintson ide.
További képek:
Nagyításhoz kérjük kattintson a képre! Nagyításhoz kérjük kattintson a képre! Nagyításhoz kérjük kattintson a képre!
WebCom Portálrendszer © 2000-2017. EuroLand Csoport. Budapest, Pécs