napvitorla
  • 35 fajta napvitorla textil
  • 24 hónapos garancia
  • fix és motoros napvitorlát is gyártunk

A napvitorla a legújabb árnyékoló, mely itthon is kezd divatba jönni. Két fő kialakítás jellemzi ezt az árnyékolást. Egyszerűbb árnyékoló a fix napvitorla. A komfortosabb napvitorla motoros mozgatás. A motoros napvitorlát szokás még kitekerhető napvitorlának és betekerhető árnyékolónak  is említeni. Motoros napvitorlákra a szimmetrikus kialakítás a jellemző, a fix napvitorla lehet aszimmetrikus is. Gyakran háromszög, négyzet, ötszög, hatszög, trapéz alakúakat kérnek a megrendelőink. A legtöbb napvitorla Budapest és környékén fogy, de gyakran rendelnek Székesfehérvár, Győr, Szeged, Kecskemét és Pécs városában is. Újabban Debrecen közelében is fellendült a napvitorla megrendelők száma. Vélhetőleg a következő esztendő még jelentősebb lesz a napvitorla tekintetében. A fix napvitorlákat nagyon egyszerű felszerelni, sőt akár házilag is felszerelhető. Többen csak a textilt varratják meg nálunk és saját maguk szerelik fel.  Természetesen így sokkal olcsóbb lesz a divatos napvitorlánk. A cégünkre jellemző, hogy vevői kérésre akár a helyszínen látványtervet készítünk, amely segítségével az árnyék mozgását is modellezni tudjuk.  A modellezés a napszakok és a hónapok viszonylatában is remekül követhető. Az elkészült látványterveket számos ( Youtube , Tik-Tok, Instagram , Facebook) helyen publikáljuk, vevőink legnagyobb örömére.

A napvitorlák geometriájára jellemző, hogy minden oldaluk ívelt. Az élhossz 6-8 százalékban ívelődik. Mivel szerkezete egy sűrű szövésű Rachel, vagy Mesh háló ezért minden irányban 2-3 %-ot nyúlik. Ezért szükséges a felfüggesztési pontokba jobb-balmenetes feszítő orsót, vagy szemes acélláncot használni. Ezekkel az elemekkel gyönyörűen kifeszíthető a napvitorlánk. Ennek az új, feltörekvő termékünknek készítettünk két önálló weboldalt a www.napvitorla.guru és www.napvitorla.info webhelyeken.

terrakotta napvitorla

terrakotta napvitorla

A kiemelkedő mechanikai tulajdonságok közül a teljesség igénye nélkül az alábbiakat sorolnánk fel: viharálló textil, vízszintesen is szerelhető, felrakása egyszerű, akár házilag is megoldható. Motorizált kivitele programozható, intelligens házvezérlésbe integrálható. Mivel igen új termékről van szó, ajánljuk az alapos, körültekintő tájékozódást, vásárlás előtt. A napvitorla lelke a textil. Jó tudni, hogy a mai piacon elérhetőek a 180 gr/nm anyagtól a 320 gr/nm anyagig, szinte minden. Az igazán erős és jó napvitorla anyaga 300 gr/nm -es HDPE  UV-álló textil anyagból készül 3D jellegű hurkolással. Ez a megfelelő erősség mellett a napvitorla öntisztulását is garantálja.

Természetesen a textil választás mellett fontos a tartóheveder, karabiner, feszítő szerkezet minősége is.

[[[["field39","equal_to","2"]],[["hide_fields","field21,field22,field41,field43,field44,field45,field46,field47"]],"or"]]
1
Név
Email
Telefon
Méretek/darabszám
0 /
Üzenet/megjegyzés
0 /
Previous
Next