fareluxa
  • 25 mm és 35 mm lamellák
  • alumínium vagy fa anyag
  • perforált kivitelben is kapható

A reluxa a legolcsóbb és legpraktikusabb beltéri árnyékoló. A reluxáink fa és alumínium alapanyagból készülnek. A standard méret a 25 mm széles alumínium reluxa és a 25 mm-es fareluxa. Régebben a 35 mm széles, valamint az 50 mm széles reluxák voltak divatosak, de ma inkább a 16 mm széles reluxa lamella a kedvelt.

Reluxa vevőink és viszonteladóink az alábbi magyarországi városokban találhatóak: Budapest, Pécs, Székesfehérvár, Veszprém, Győr, Kecskemét, Miskolc, Debrecen, Szeged.

Reluxáink  díszei a lakásoknak, irodáknak. A bő színválaszték  a belsőépítészek, designerek szívesen alkalmazott árnyékolójává vált. A zöld reluxa nyugtatólag hat, a piros élénkít…

A tekercsbe érkező reluxa lamellákat (16, 25, 35 és 50 mm), íveljük, majd méretre vágjuk és lyukasztjuk A karnisba helyezett csapágyazásba rögzítjük a reluxa létrát. A létrákra helyezzük a lamellákat, melyet 1,3 mm vastag zsinórral felfűzünk. A karnisba helyezzük a D tengelyt, a féket és a fordítót. Ha nem függőleges a reluxa felhasználáskor (pld. tetőtéri ablak) akkor feszítő zsinórt teszünk a lamellák végébe.

[[[["field39","equal_to","2"]],[["hide_fields","field21,field22,field41,field43,field44,field45,field46,field47"]],"or"]]
1
Név
Email
Telefon
Méretek/darabszám
0 /
Üzenet/megjegyzés
0 /
Previous
Next