harmonikaajtó
  • gazdag színválaszték
  • 24 hónap garancia
  • csendes működés, hosszú élettartam

A harmonikaajtó a legpraktikusabb és legolcsóbb beltéri nyílászáró, valamint térelválasztó. Főbb elemei a harmonikaajtó lamella, mely 12 cm széles. A főlamella mellett a kezdő és véglamella fele ilyen széles. A felső vezető sín mellet van egy kezdő és egy vég profil. Harmonikaajtóból szinte bármilyen szélességet el tudunk készíteni, viszont a magasság korlátozott. 260 cm az a magasság, melyre garanciát vállalunk, e feletti magasságot csak a vevő felelősségére készítünk.

Harmonikaajtó  vevőink és viszonteladóink az alábbi magyarországi városokban találhatóak: Budapest, Pécs, Székesfehérvár, Veszprém, Győr, Kecskemét, Miskolc, Debrecen, Szeged

harmonikaajtó színminta

harmonikaajtó színminta

A magas élettartamú, csendes működési harmonikaajtókat több színben gyártjuk. Vannak az alapáras ajtók, melyek teljes keresztmetszetükben azonos színűek. Elég sok  újabban a feláras harmonikaajtó megrendelésünk. Ezek többnyire faerezetű fóliával ellátott ajtók. Megjelenésük elegáns. Itt jegyeznénk meg, hogy a korábbi fa harmonikaajtó gyártását megszüntettük, részben azért mert a fóliázott műanyag harmonikaajtó szebbek, másrészt a fa harmonikaajtók viszonylag rövid idő alatt deformálódtak.

harmonikaajtó ablakminta

harmonikaajtó ablakminta

Az Euroland Kft. harmonikaajtói a mellékelt ábra alapján rendelhetőek. A képen látható mód egy javaslat, hogyan érdemes a harmonikaajtókba az ablakokat elrendezni. Egyébként az elrendezés tetszőleges, mert magunk marjuk be az üvegek helyeit.

Keresőszavak a harmonikaajtó szóra: harmonikaajtó árak, szerelés, javítás, harmonikaajtó akció, fa harmonikaajtó

[[[["field39","equal_to","2"]],[["hide_fields","field21,field22,field41,field43,field44,field45,field46,field47"]],"or"]]
1
Név
Email
Telefon
Méretek/darabszám
0 /
Üzenet/megjegyzés
0 /
Previous
Next