targoncás termofüggöny
  • termófüggöny a legolcsóbb és leggyorsabb hőszigetelő nyílászárókra
  • ipari hőszigetelésre kiváló
  • hőszigetelés személyforgalomra, targonca, és kamion közlekedési utakra

Lakások, ipari létesítmények, közösségi helyek, iskolák, bejáratainak hővédelmében, hőszigetelésben ár/érték arányban a legjobb megoldás a termofüggöny, vagy PVC hőfüggöny, lamellás hőfüggöny. A lágy PVC anyag jól kezelhető, tisztítható. Leggyakrabban víztiszta anyagból kérik a vevőink, de vannak matt felületű és színes PVC függöny anyagaink is.

Magyarországon, a növekvő energiaköltségek miatt egyre népszerűbb az ipari függöny (termofüggöny). Praktikusan a meleg ki és beáramlását és a „hideg” ki és beáramlását egyformán megakadályozza. Gyakran nyitott ipari kapuk, elé vagy mögé építve hőzsilipet hozhatunk létre, jelentős fűtési költség megtakarítással, de hűtőházakban is jelentős költségcsökkentést lehet ezzel a beépítési metodikával elérni.
A termofüggönyök alkalmasak targoncával való áthajtásra. A lamellák cserélhetőek, akár egyenként is az esetleges sérülések függvényében. Szükség esetén csapágyazott karnisrendszerrel elhúzható termofüggöny felületeket is létrehozhatunk.  Jellemző lapméretek 100mm, 150mm, 200m, 300mm és 400 mm.

Kisebb ajtókat, átjárókat rugó-visszatérítésű lengőajtókkal is lezárhatunk.

Esztétikus megjelenés mellett olcsóvá tehetők a tejhűtők, nyitott hűtőpultok termofüggönnyel való ellátással. A tejüveghez hasonlító lapokat szabad átjárhatóság mellett vizuális elkülönítésre ajánlott.

Terrmofüggönyeink potenciális vevőink és viszonteladóink az alábbi magyarországi városokban találhatóak: Budapest, Pécs, Székesfehérvár, Veszprém, Győr, Kecskemét, Miskolc, Debrecen, Szeged

Termofüggönyeinket kedvelik az ipari beruházók. Kamion és targoncaforgalom esetén, az ipari kaput gyakran nyitják, hatalmas hőveszteségek lennének a termofüggöny nélkül. Egy másik, egyre népszerűbb alkalmazás, különösen a termofüggönyünk akcióját követően az ipari termelést folytató cégek műhelycsarnokaiban egyes technológiai folyamatok elkülönítése a többiektől. Leggyakoribb a hegesztők szeparálása, de gyakori a tisztítást végző folyamatok elkülönítése is.

Keresőszavak, kifejezések a termofüggöny  vagy hőszigetelő függöny kifejezésekre: termofüggöny lakásba, PVC szalagfüggöny, hőszigetelő függöny lakásba, PVC függöny bejárati ajtókra, kutyaházra, termofüggöny árak

[[[["field39","equal_to","2"]],[["hide_fields","field21,field22,field41,field43,field44,field45,field46,field47"]],"or"]]
1
Név
Email
Telefon
Méretek/darabszám
0 /
Üzenet/megjegyzés
0 /
Previous
Next