motoros redőny
  • gazdag színválaszték
  • 24 hónapos garancia
  • fokozott hőszigetelés, és szúnyoghálóval kombinálható

A redőny, különösen az alumínium redőny a korszerű energiatakarékos házak, lakások elengedhetetlen része. Passzívház, öko-ház, és intelligens ház elképzelhetetlen motoros alumínium redőny nélkül. Sokan nem tudják, de az Euroland típusú aluredőny vagyonvédelmi funkcióval is rendelkezik, mert un. feltolásgátót építünk a redőnyeinkbe, és igény esetén feltolás-jező reed relét építünk, melyet a ház riasztórendszerébe integrálható.

Alumínium redőny vevőink és viszonteladóink az alábbi magyarországi városokban találhatóak: Budapest, Pécs, Székesfehérvár, Veszprém, Győr, Kecskemét, Miskolc, Debrecen, Szeged

A gazdag színválasztékkal rendelkező redőnyeink egyaránt jól mutatnak lakásokban és irodákban. A kínálkozó színharmonizáció a belsőépítészek kedvencévé tette redőnyeinket. Természetesen szúnyogháló is erősíti e kültéri árnyékolónk használhatóságát.

A kiemelkedő mechanikai tulajdonságok közül a teljesség igénye nélkül az alábbiakat sorolnánk fel: csapágyazott fémhengerek, hőszigetelt alumínium redőnyléc, alumínium lefutó sín, mely gumírozott, illetve kefés, távvezérelhető és programozható.

vakolható redőny metszet

vakolható redőny metszet

A melléket metszeten egy vakolható tokos alumínium redőny látható. Mivel ebben szúnyogháló is van, kombi-redőnyként is hívhatjuk. Jellemzője a hőszigetelt tok alatti vakolóél, melyet redőnyös berekben putsínként említünk, melybe lebillenthetően kapcsolódik a szerelő fedél. Mint a neve is utal rá, redőnyjavítás, redőnyszerelés ezen elem eltávolításával válik lehetővé. A vakolható redőnytok közepén van a csapágyazott, horganyzott redőnytengely. Egy alumínium redőnyben csupán ez az egy elem van acélból, minden más alumíniumból készült. A redőnytengelyre csévélt alumínium redőny lamellák egy lábbevezetőn keresztül jutnak a redőny lefutósínbe. A csendes járás és a jó hőszigetelés érdekében a redőnylefutó sín belső felülete gumírozott, vagy kefés. A legalsó redőnylécen, mely egy picit formájában eltér (nem ívelt) a többi redőnyléctől, zárólécnek nevezzük. Ebben van a rejtett ütköző. Bár a motoros redőnyök végállását korrektül be lehet állítani, ezt a rejtett ütközőt be szoktuk szerelni. Gurtnis redőnyöknél ez az eleme kötelező.

Redőny színek

redőny színek
[[[["field39","equal_to","2"]],[["hide_fields","field21,field22,field41,field43,field44,field45,field46,field47"]],"or"]]
1
Név
Email
Telefon
Méretek/darabszám
0 /
Üzenet/megjegyzés
0 /
Previous
Next