roló
  • 400-féle színben kapható
  • 24 hónapos garancia
  • Antisztatikus bevonat (nem koszolódik)

Roló, roletta
A belső terek, ablakfelületek hangulatos dísze a reneszánszát élő roló, vagy roletta.
Még a legmodernebb lakásokban is csodálatos felületeket ötvözhet a lakberendező, de a hagyományos, vagy stílbútorral , sőt az irodai bútorzattal is szemet gyönyörködtető dísz lehet a roló, roletta. Rolettát, rolót, tetőtéri ablakokba is szerelünk. Jellemző működtetés a klasszikus rugós roló és a gyöngyroletta, de ma már nem ritka nagyobb rolók motorikus mozgatása. Szokásos szélességi maximum a 170 cm, magassági maximum a 260 cm. Természetesen ezektől eltérő egyedi kialakítást is vállalunk. Télikertek nagy üvegfelületek elé szívesen ajánlunk naphálót.
Nagyobb felületeket 40 mm-es tengelyen motorosan, vagy hajtóművel forgatunk. Extra rolókat akár 76 mm tengelyen is lehet szerelni.

A textilek között egyaránt van fényzáró, fényáteresztő, sűrű-szövetű, vagy alu-pigmentált, üvegszálas éghetetlen szövet. Viszonteladóinknak jelentős árkedvezmény!

A legtöbb roletta Budapest és környékén fogy, de gyakran rendelnek Székesfehérvár, Győr, Szeged, Kecskemét és Pécs városában is. Nem kis örömünkre szolgál, hogy a roletta.lap.hu és a rolo.lap.hu oldalakat szakembereink szerkesztik. a rolettáink viszonteladóit az alábbi magyarországi városokban találhatóak: Budapest, Pécs, Székesfehérvár, Veszprém, Győr, Kecskemét, Miskolc, Debrecen, Szeged

A roló, roletta, sávroló gyártási folyamata:

A textilt méretre vágjuk, majd egy kétoldalú ragasztó segítségével a roletta tengelyére ragasztjuk. A méretre vágott golyós-láncot egy lánc-végtelenítővel ellátva helyezzük a roletta tengelyvégen levő lánchengerre. A konzolokat felpattintjuk a két tengelyvégre. Amennyiben tokozott rolettát készítünk, a tok felszerelése következik. A tokozott rolóhoz vezető sín is jár. Tetőtéri roló gyártásakor a textil aljára, a kezelés megkönnyítése érdekében egy húzó zsinórt helyezünk.

[[[["field39","equal_to","2"]],[["hide_fields","field21,field22,field41,field43,field44,field45,field46,field47"]],"or"]]
1
Név
Email
Telefon
Méretek/darabszám
0 /
Üzenet/megjegyzés
0 /
Previous
Next