hevederzár
  • többféle színben kapható
  • 24 hónapos garancia
  • erős, robosztus kivitel

A bejárati ajtók klasszikus, egyszerű, olcsó és emellett biztonságos megoldása a hevederzár. Hevederzáraink Budapesten, Pécsen, Szegeden és Debrecenben a legnépszerűbbek de hevederzárainkat kedvelik Székesfehérváron, Győrben és Miskolcon. Ha a legjobb ár/érték arányt keresi, a legjobb helyen jár.

Rövid hevederzár ismertetőnket olvashatja a következőkben:

A mechanikus védelem egyik meghatározó eszköze a hevederzár.
Hevederzár az olcsó és megbízható eszköz bejárati ajtók (egy és kétszárnyú hevederzár), raktári ajtók, pincebejáratok, hétvégi házak stabil védelmére. Hevederzárainkat alapvetően 20×40 mm-es acél tokba szereljük a 2 modul acél fogaskerékkel épített zárszerkezetet. Az ajtólapon 38 mm-es átvezető furaton 2 mm vastag törésbiztosító védőpajzsba foglalt fúrásálló hevederzár betéttel, ami általában 85 mm hosszú, de 105 és 110 mm-es betéttel is rendelkezünk extra vastag ajtólapokhoz. Szakmai elismertségünket méltán tükrözi, a http://hevederzar.lap.hu/ lapot a hevederzárral foglalkozó szakembereink szerkesztik.

Árajánlat kérése

[[[["field39","equal_to","2"]],[["hide_fields","field21,field22,field41,field43,field44,field45,field46,field47"]],"or"]]
1
Név
Email
Telefon
Méretek/darabszám
0 /
Üzenet/megjegyzés
0 /
Previous
Next