kenderkötél
  • többféle színben kapható
  • 24 hónapos garancia
  • kiváló technikai tulajdonságok

A jól bevált polipropilén (PP),  poliészter (PES), polietilén (PET),  és poliamid (PA) kötelek mellett ismét be kellett indítani a korábban felhagyott kenderkötél gyártást a visszatérő igények miatt. A természetes anyagok kedvelőinek a kender mellett manilakender, pamut, kókuszrost, szizál vagy juta kötelet gyártunk  főleg sodrott kötelet, de igény szerint fonatolt kivitelben is. Mivel a kötélgyártó gépeinket sok évi tapasztalatainkat felhasználva magunk gyártjuk azért teljesen egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.
Jelenleg a klasszikus három és négyágú köteleket gyártjuk, de bármilyen egyéni ötlet megvalósításában partnerek vagyunk.

A kötél és zsinórgyártás során szerzett tapasztalatainkat felhasználva sok éve már a képzésben szakmai ismeretek terjesztésében is részt vállalunk. E munkánkat fémjelzi, hogy aktuális startlap és Wikipedia oldalak szerkesztésében is részt vállalunk.

Keresőszavak, kifejezések e termékhez: kenderkötél, lenkötél, jutakötél, Budapest, Pécs, Székesfehérvár

Árajánlat kérése

[[[["field39","equal_to","2"]],[["hide_fields","field21,field22,field41,field43,field44,field45,field46,field47"]],"or"]]
1
Név
Email
Telefon
Méretek/darabszám
0 /
Üzenet/megjegyzés
0 /
Previous
Next