nemzeti színű szalag
  • 340-féle színben gyártunk szalagot
  • szalag gyártási idő minimális
  • a szalagok kiszerelését Ön határozza meg

Szalag gyártásunk jelentős fejlődésben van. Termékpalettánk jellemzői: dosszié és ripsz szalag, danubia szalag, köper, szatén, taftszalag, könyvkötő szalag, szalagos irományfedél szalag, babapertli. E termékeinkből hangsúlyozottan a minőség felé nyitottunk, különösen a múlt év tavaszától, mikor is a felszámolás alá került Szalag és Zsinórgyár gépeiből és anyagaiból igen jelentős részt vásárolva a gyári termékeket változatlan áron és minőségben rövid határidővel produkáljuk. Sok esély van arra, hogy pont azon a gépen, azokból a fonalakból gyártjuk a Szalag és Zsinórgyár termékeit, melyen korábban készült. Ripsz szalag gyártmányaink bővülő része a fényvisszaverő fóliával kombinált termék.

Ezen szalagokat általában viszonteladóknak gyártjuk. Ha Ön viszonteladó és minőségi szalag termékekre van igénye, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

A szalag termékekről bővebben olvashat a még http://www.szalag.lap.hu/ a http://www.zsinor.lap.hu/ és http://www.heveder.lap.hu/ oldalakon is , mely lapokat cégünk szakemberei szerkesztenek. Rövidesen ellátogathat a Szalag és zsinór mintaboltunkba.

Keresőszavak: szalag, ripsz szalag, danubia szalag, gumírozott szalag, Szalag és Zsinórgyár

Árajánlat kérése

[[[["field39","equal_to","2"]],[["hide_fields","field21,field22,field41,field43,field44,field45,field46,field47"]],"or"]]
1
Név
Email
Telefon
Méretek/darabszám
0 /
Üzenet/megjegyzés
0 /
Previous
Next